Ψηφιακές & Offset Εκτυπώσεις

Εκτυπώσεις Laser

Εκτυπώσεις Laser

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις laser είναι ανώτερες σε ποιότητα από τις εκτυπώσεις σε μηχανή offset, λόγω της υψηλής ανάλυσης και φωτογραφικής ποιότητας.

Προτείνεται για μικρό και μεσσαίο τιράζ εκτύπωσης όπως: Κάρτες, Φακέλους, Επιστολόχαρτα, Διαφημιστικά Φυλλάδια και Καταλόγους, Ετικέτες και Αυτοκόλλητα, Βιβλιαράκια, Ημερολόγια και Προσκλητήρια.

Εκτυπώσεις Inkjet

Εκτυπώσεις Inkjet

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις inkjet είναι ανώτερες σε ποιότητα από οποιαδήποτε άλλη εκτύπωση, λόγω υψηλής ανάλυσης και φωτογραφικής ποιότητας, αλλά λόγω κόστους μελανιών, χρησιμοποιείται κυριώς για μεγάλα format, καθώς και για υλικά όπως: Αυτοκόλλητο, Μουσαμά, Καμβά, Ύφασμα, Βινύλιο κ.α.

Προτείνεται για μεγάλο format εκτύπωσης όπως: Αφίσες και Πανό, Μαγνήτες κ.α.

Εκτυπώσεις Offset

Εκτυπώσεις Offset

Οι εκτυπώσεις σε μηχανή offset κατεβάζουν το κόστος εκτύπωσης, αν πρόκειται για μεγάλο τιράζ.

Προτείνεται για μεγάλο τιράζ εκτύπωσης όπως: Κάρτες, Φακέλους, Επιστολόχαρτα, Διαφημιστικά Φυλλάδια και Καταλόγους, Ετικέτες και Αυτοκόλλητα, Κουτιά Συσκευασίας, Βιβλιαράκια, Ημερολόγια και Προσκλητήρια.

Εκτυπώσεις Μεταξοτυπίας

Εκτυπώσεις Μεταξοτυπίας

Η εκτύπωση μεταξοτυπίας χρησιμοποιείται συνήθως σε υλικά που είναι δύσκολο να εκτυπωθούν απευθείας με κάποια άλλη μέθοδο όπως: Γυαλί, Πλαστικό, Μέταλλο, Ύφασμα κ.α. και παρέχει απαράμιλλη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και το χρόνο.

Προτείνεται για μικρό και μεγάλο τιράζ εκτύπωσης.