Σχεδιασμός & Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος (eshop)

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, δίνοντας σας την ευκαιρία να εκμεταλευτείτε τις δυνατότητες του διαδικτύου, προσφέροντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας όλο το 24ωρο, με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Η ανάγκη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος

Η ραγδαία εξέλιξη του διαδικτύου, καθώς και η δύσκολη περίοδος που διανύουμε, έχει στρέψει πολλούς συμπολίτες μας στην αναζήτηση, σύγκριση και αγορά προϊόντων και υπηρεσιών από το διαδίκτυο.

Η σχεδίαση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος

Η σωστή σχεδίαση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι το πιο βασικό στοιχείο, είναι η βιτρίνα του καταστήματος σας. Από την πρώτη στιγμή πρέπει να κερδίσετε τον επισκέπτη, για να γίνει πελάτης σας και να κάνει τις αγορές του από το δικό σας κατάστημα. Θα πρέπει να να βρίσκει εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνει, σε ένα περιβάλλον φιλικό και ξεκούραστο. Δίνουμε τεράστια σημασία στον σχεδιασμό, δημιουργώντας ένα μοναδικό και λειτουργικό περιβάλλον.

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος πραγματοποιείται με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι εύκολα επεκτάσιμο αν χρειαστεί, χρησιμοποιώντας εργαλεία και εφαρμογές ανοιχτού κώδικα με την καλύτερη δυνατή υποστήριξη ή αναπτύσσοντας πλήρης custom εφαρμογές ανάλογα με τις όποιες ανάγκες.

Η προώθηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν αρκεί να είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο σωστά, πρέπει οι χρήστες να μπορούν να το ανακαλύψουν. Στο στάδιο του σχεδιασμού και της κατασκευής, δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην βελτιστοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος στις μηχανές αναζήτησης. Προτείνουμε οποιεσδήποτε ενέργειες θα μπορούσαν να εφαρμοστούν, για την εμφάνιση στις πρώτες σελίδες αποτελεσμάτων, χωρίς την χρήση κακών πρακτικών που μπορούν να βλάψουν μελλοντικά. Επίσης σας προτείνουμε οποιεσδήποτε προωθητικές ενέργειες μπορείτε να πραγματοποιήσετε, για ένα επιτυχημένο και κερδοφόρο ηλεκτρονικό κατάστημα.