Διόρθωση & Προώθηση Ιστοσελίδων (SEO)

Διόρθωση και Προώθηση Ιστοσελίδων (SEO)

Αναλαμβάνουμε την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo και Bing), διορθώνουμε τα όποια λάθη έχουν γίνει (σχεδιαστικά ή κατασκευαστικά) και προωθούμε την ιστοσελίδα σας με διαφημιστικές καμπάνιες, για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία.

Βγείτε από την αφάνεια

Μια ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο σωστά, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία. Οι χρήστες πρέπει να σας βρίσκουν γρήγορα και εύκολα στην αναζήτηση που κάνουν, μέσα στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων. Έχουμε την δυνατότητα και τις απαραίτητες γνώσεις, να σας βοηθήσουμε να βγείτε στο προσκήνιο και να αναμετρηθείτε επί ίσοις όροις με τους ανταγωνιστές σας.

Ανεβείτε θέσεις χώρις κακές πρακτικές

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι και πρακτικές για να εμφανιστεί μια ιστοσελίδα στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης. Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί στον χώρο του διαδικτύου, που υπόσχονται τις πρώτες θέσεις, χρησιμοποιώντας κακές πρακτικές για να το πετύχουν και χωρίς να ενημερώνουν τους πελάτες τους για τις συνέπειες και την κατάληξη τους σε μαύρες λίστες των μηχανών αναζήτησης.

Το αποτέλεσμα φαίνεται

Η διόρθωση και προώθηση ιστοσελίδων είναι μια αρκετά περίπλοκη διαδικασία και είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων, αλλά έχει ορατά αποτελέσματα και αυτό φαίνεται εύκολα στις μηχανές αναζήτησης αλλά και στο χαμόγελο σας!